Veelgestelde vragen

Let op! Geld lenen kost geld

Onze meest beantwoorde vragen

Jazeker, u bent economische eigenaar van het voertuig. De factuur komt op naam van uw bedrijf te staan en het kenteken wordt naar u verzonden. De financieringsmaatschappij blijft (zolang het contract loopt) juridisch eigenaar van het voertuig. Dat houdt in dat de auto als onderpand beschikt. Wanneer de looptijd voorbij is en het eventuele slottermijn is betaald bent u ook juridisch eigenaar van het voertuig.

Nee, dat zit er niet bij in. Deze kosten komen dus nog naast je maandtermijn. Echter hoeft de wegenbelasting niet zo duur te zijn en kun je ook zelf bepalen wat voor verzekering je afsluit. Als je uitgaat van een nieuw of jonggebruikt voertuig kun je eventueel één tot twee jaar garantie bijkopen. Hierdoor ben je verzekerd dat er geen onvoorziene kosten aankomen.

Dit is afhankelijk van de leeftijd door jouw gekozen auto. De maximale looptijd is 72 maanden. Banken kunnen de financiering vastzetten tot 144 maanden na datum eerste tenaamstelling.

Komt de auto privé op naam te staan?

Een financial lease constructie is bedoeld voor de zakelijke klant.

Nee, maandtermijn blijft de gehele looptijd hetzelfde.

Onze missie:

Dagelijks horen wij verhalen van (startende) ondernemers die bij de lokale dealers en hun dealerbanken afgekeurd worden. Niet omdat ze minder zijn dan andere maar puur omdat ze bijvoorbeeld nog geen jaarcijfers hebben.

Wij van financierzondercijfers.nl kunnen u hiermee helpen! Middels onze connecties kunnen wij startende ondernemers zonder jaarcijfers binnen 24 uur tegen een scherpe rente op weg helpen met een nieuwe droomauto / bestelwagen. Samen met ons landelijke netwerk van (merk)dealers leveren wij vrijwel alle merken en modellen uit voorraad waardoor u snel de weg op kan.

Onze visie:

Wij zijn van mening dat het voor vele ondernemers zeer interessant is om zonder jaarcijfers met een scherpe rente binnen 24 uur goedgekeurd te worden voor hun droomauto / bestelwagen. Niet alleen omdat ze hierdoor zekerheid hebben i.v.m. garantie op nieuwe auto`s maar daarnaast ook omdat ze nu voor een vast bedrag per maand hun droomauto rijden welke direct hun eigendom is met alle afschrijvings mogelijkheden van dien. Langdurig sparen is niet meer nodig en vanaf €99.- per maand koopt u al een nieuwe auto!