Algemene voorwaarden

Let op! Geld lenen kost geld

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Naast het feit dat deze website met veel zorg is samengesteld kunnen we de juistheid en volledigheid van onze website niet altijd garanderen. Financierenzondercijfers.nl is in geen enkel geval aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten.

Alle op deze website voorkomende afbeeldingen en merknamen zijn auteursrechtelijk en merkrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming van Financierenzondercijfers.nl worden gebruikt. Niets van de website mag verveelvoudigd of opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegevensbestand, tenzij daarover vooraf schriftelijk toestemming voor is gegeven. Content mag alleen met bronvermelding en actieve link naar deze website gedeeld worden.

Intellectuele eigendom

Alle rechten van intellectuele eigendom op onze website zijn uitsluitend bij Financierenzondercijfers.nl. Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Het is noch de gebruiker van deze website noch alle overige bronnen niet toegestaan om (delen van) deze website, ongeacht de verschijningsvorm ervan, te wijzigen, openbaar te maken en/of te vermenigvuldigen.

Financiering aanvragen

Financierenzondercijfers.nl werkt uitsluitend samen met de financieringsafdeling van Financierenzondercijfers.nl. Financierenzondercijfers.nl is gespecialiseerd in het adviseren en verzorgen van o.a. zakelijke financieringen. Financierenzondercijfers.nl neemt na de aanvraag contact met u op om de gegevens te verwerken. De algemene voorwaarden van Financierenzondercijfers.nl zijn na aanvraag van kracht. Financierenzondercijfers.nl heeft als rol uitsluitend het genereren van leads / offerte aanvragen welke ten alle tijden behandeld worden door Financierenzondercijfers.nl. U gaat daardoor geen enkele overeenkomst met ons aan.

0 p.m.